ET SKIPPERTAKVIL DU BIDRA TIL NETTSIDEN

Synes du det er gøy å sulle rundt på nettsiden? Hvis det er tilfelle kan du mer enn gjerne få støtte virksomheten. Nå vurderer jeg en del tunge innkjøp som skal deles til alle og enhver.

I det siste har jeg saumfart en rekke internasjonale antikvariater i jakt på produktkataloger. Det viste seg at det finnes mange spennende objekter. Prisene varier sterkt, fra et par hundrelapper og oppover. De som jeg ønsker å kjøpe er i hovedsak i prisleiet fra 500 til 1000 kroner per stykk.

Sjelden folder med Øivind Iversens City stol og bord.

Som jeg tidligere skrevet er nettsiden en lidenskap. Det gir meg uhyre mye å dele. Effekten er vanskelig å måle, men jeg merker at delingen er positiv på mange plan. Samtidig må jeg innrømme at denne «hobbyen» er nok så kostbar. Leie av lokale til oppbevaring av litteratur koster rundt 65 000 kroner i året. I tillegg kjøper jeg vanligvis inn litteratur for mellom 30-40 000 hvert år. Men i 2019 blir det nok en del mer, bare i sommer har det blitt rundt 20 000 kroner…

Så min tanke er at de som ønsker flere spennende innlegg i tiden som kommer gjerne kan bidra med noen kroner. Det gjør man enkelt ved å bruke Vippsnummer «527697» eller Bankkontonummer «6105 06 71819».

Ønsker å være føre var og vil nå si takk til dere som bidrar økonomisk, men også til dere som bruker nettsiden for både moro og læring. Det hadde også vært hyggelig om du kan dele noen av dine favoritt-innlegg i sosiale medier. Ha en riktig så fin dag. Hilsen Mats.


©Mats Linder / matslinder.noVipps: 527697 Kontonummer: 6105 06 71819


Eldre kataloger fra Illums Bolighus kan hjelpe til med kartleggingen av skandinavisk design.
En feinschmecker Stokke produktkatalog. Fordi den er stor må den avfotograferes.
Nyere reklamemateriell blir også gammelt en dag.
Er enkle trykksaker verdt å spare på?
Jeg elsker norske ovner og kaminer. Så innimellom legger jeg ut noen sjeldenheter.
Det blir alltid vill jubel når reklamemateriell fa PLUS blir lagt ut.
Tandberg – design og teknologi. Love it!
Innlegg om ryer er alltid populære.
Enkelte trykksaker er til å bli forelsket i.