BERGSKANS ORIGINALMÖBLERBOS SÄNGSKÅP

Her er et lite innlegg om Bergskans Originalmöbler. Vi blir kjent med en type senger som nesten gått i glemmeboken. For de som er født i 1940/50-årene kommer det antagelig til å vekke en del minner og følelser.

Hva skal man gjøre når man ikke finner informasjon om et firma eller deres produkter. Skal man droppe å omtale de og ikke publisere materialet. Jeg har lenge vært i tvil om denne produktfolderen. Men så kom jeg til konklusjonen at det kan være folk der ute som har kjennskap til Bergskans Originalmöbler. For de kan det være av stor betydning å få ta del av informasjonen.

Selv synes jeg at fenomenet med slike sammenleggbare senger er spennende. Det sier veldig mye om tiden de ble produsert. Folk hadde dårlig råd og bodde trangt. I tillegg er det spennende opplysninger om No-sag-fjærer. De ble for alvor populære i 1950-årene og konkurrerte etter hvert ut spiralfjærene. 


©Mats Linder / matslinder.noVipps: 527697 Kontonummer: 6105 06 71819