OMTALE I D2 – UNIK SIGNERT BOK SOM GAVE

I dag kom D2 med en helsides omtale av boken Norske stoler. Det var overraskende og veldig positivt. Selvfølgelig betyr det mye å bli omtalt i D2 da mange kultur- og livsstilsinteresserte leser magasinet hver fredag.

I den anledning ønsker jeg å by på noe ekstra. En multisignert utgave av Norske stoler.

Omtale i D2 av Line Blikstad.

Da vi lanserte Norske stoler lørdagen 9. september fikk jeg boken signert av følgende designere og interiørarkitekter: Svein Asbjørnsen, Jan Lade, Fredrik Torsteinsen, Solveig Torsteinsen, Sven Ivar Dysthe, Trinelise Dysthe, Lars Tornøe, Jens Relling (arkitekt og sønn til Adolf Relling), Margit Tidemand Ruud (arkitekt og datter til Arne Tidemand Ruud), Jan Christian Vestre (CEO Vestre), Atle Tveit og Steinar Hindenes. I tillegg er boken signert av bokens redaktør Janne Scavenius, grafisk designer Aina Griffin og bokens forfattere Svein Gusrud og Mats Linder.

Signert utgave av Norske stoler.

Ønsker du å delta i utloddingen av boken er det veldig enkelt. Du deler den på sosiale medier og skriver i kommentarfeltet ditt navn og «delt». Dette er en unik mulighet til å eie et kulturhistorisk, interessant dokument.

Siste dag for deltakelse er onsdag 27. september. Lykke til. Hilsen Mats.


©Mats Linder / matslinder.no