EKORNESTA DET ROLIGSTRESSLESS

Ekornes. Modell: Stressless Original. (Foto: Blomqvist Nettauksjon)

Møbelprodusenten Ekornes ble etablert i 1934 av Jens Ekornes. Opprinnelig produserte bedriften møbel- og madrassfjær, og fra 1938 madrasser under navnet Svane. Fra tiden etter siste verdenskrig har Ekornes produsert møbler. I 1971 lanserte Ekornes hvilestolen Stressless Original. I løpet av fire årtier har Ekornes videreutviklet det unike sittekonseptet til å omfatte en rekke hvilestoler i Stressless serien. Bedriften utvikler og produserer kontinuerlig produkter som er fremragende med hensyn til komfort og funksjon. Ekornes forretningsidé er å tilby produkter som i pris og design henvender seg til et bredt publikum. Ekornes er i dag Nordens største møbelprodusent og Stressless er et av verdens mest kjente varemerker innenfor møbelbransjen.©Mats Linder / matslinder.no


Vipps: 527697 Kontonummer: 6105 06 71819Ekornes Designteam. Modell: Stressless Jazz Medium. Produsert av Ekornes. 2006.
Ekornes Designteam. Modell: Stressless Jazz Medium. Produsert av Ekornes. 2006. (Foto: Ekornes)